Beste ouders en gymnasten,

Alvast bedankt aan iedereen die onze enquête heeft ingevuld! Door jullie imput kunnen we ons steeds verder blijven ontwikkelen en jullie een optimaal sportseizoen geven. Zij die deze nog niet hebben ingevuld, en dit alsnog wensen te doen, kunnen HIER terecht.

Natuurlijk willen wij u ook op de hoogte houden de resultaten van deze enquête. We geven u dan ook graag een kort overzicht mee. Alle vermelde cijfers komen rechtstreeks voort uit onze enquête. Indien er nog extra antwoordformulieren binnenkomen, zullen wij deze cijfers alsnog aanpassen.

Onderaan deze brief kan u doorklikken naar onze nieuwe FAQ-pagina. Hier zal u antwoorden vinden op enkele algemene vragen die we doorheen het jaar kregen. Ook de antwoorden op jullie meer specifieke vragen uit deze enquête, die wij als nuttig voor anderen beschouwden, zullen hier worden beantwoord.

Algemeen kunnen we in ieder geval stellen dat we goed bezig zijn. Maar liefst 97% van jullie zijn tevreden of zeer tevreden over onze club. Dit is voor ons zeer fijn om te horen, aangezien wij steeds streven naar een leuk sportjaar voor elk kind.

Meer dan 80% onder jullie zegt ook doorheen het jaar geen ergernissen gehad te hebben in verband met onze werking. Dit betekend ook dat enkelen onder jullie wel eens iets minder positief ervaren. Gaande van wat stress bij de leiding, of wat weinig tijd kreeg om enkele moeilijkere oefeningen onder de knie te krijgen. Al deze opmerkingen, en andere die u aangaf, worden zeker verder opgenomen en indien nodig naar de juiste leiding doorgegeven.

Een 10-tal procent onder jullie geeft aan niet altijd ergens terecht te kunnen met eventuele opmerkingen of te weten bij wie. Dit is voor ons een zeer belangrijk punt, iedereen telt. Daarom geven we even kort mee waar je juist terecht kan. Ervaar je een probleem, heb je een vraag of opmerking, is je eerste aanspreekpunt steeds de leiding van je eigen groep. In vele gevallen zullen zij jou al verderhelpen, of je kunnen doorverwijzen naar een persoon die je wel kan helpen. Wil je iets kwijt wanneer je niet op de club bent, of waarmee je niet bij de leiding terecht kan, kan je ook steeds iemand bereiken via de chatfunctie op Facebook of Instagram. Ook via onze website kan je ons bereiken a.d.h.v. het contactformulier. Maar aarzel zeker niet om ons (bestuur of ombudsvrouw) aan te spreken. We trachten steeds om u zo goed mogelijk te helpen.

Een groot deel van onze enquete ging natuurlijk over Covid-19. Ook op dit moment nog zeer actueel in de samenleving aanwezig. We hopen dat iedereen ook tijdens deze vakantieperiodes de maatregelen goed blijft volgen. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat we in september op een veilige manier terug kunnen starten met de lessen.

De maatregelen die wij als club hebben genomen, werden door jullie allemaal beoordeeld als noodzakelijk en correct. Daarnaast waren er volgens jullie ook geen extra maatregelen noodzakelijk om het sporten toch op een veilige manier te laten verlopen.

De communicatie omtrent de maatregelen ervaarden jullie zeer positief. Het merendeel van de deelnemers ontving alle info via mail of facebook, Enkelen vernamen het via onze website.

Ten slotte zijn er, van jullie uit, naar het volgende seizoen toe toch enkele onzekerheden. Deze zijn grotendeels afhankelijk van de evolutie van de corona maatregelen tegen september. Wij blijven als club continue de situatie en genomen maatregelen opvolgen om zo op een zo veilig mogelijke manier het nieuwe seizoen te kunnen starten. Ondanks deze onzekerheden, zegt het merendeel wel terug te komen sporten het volgende seizoen. Waarvoor onze dank.

Mocht er toch een vraag zijn die niet beantwoord is na het lezen van de FAQ, dan mag steeds een mailtje sturen naar tessa@turnkringdt.be en dan proberen we u alsnog nog te helpen.

Tot in september!

Met sportieve groeten

De Leiding en het Clubbestuur