Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Neem dan hier een kijkje.

 

1. Wanneer kan ik inschrijven om te komen turnen?

Je zal je kunnen inschrijven vanaf juli.

 

2. Waar en hoe kan ik inschrijven?

De volledige uitleg vind je hier.

 

3. Hoeveel kosten de lessen?

De prijzen van de groepen kan u hier vinden.

 

4. Wanneer vallen de lessen?

Alle trainingsuren kan u hier vinden.

 

5. Hoe kan ik een terugbetaling van de ziekenkas krijgen?

Zodra uw inschrijving en uw betaling volledig in orde zijn, maken wij het formulier online op. Via ‘MijnGymfed’ kan u het dan zelf downloaden en aan uw mutualiteit bezorgen.

U gaat hiervoor naar www.gymfed.be, u maakt hier een account met het e-mail adres opgegeven bij de inschrijving. Wanneer u inlogt op uw account gaat u naar ‘MijnGymfed’, daar klikt u links door naar ‘Mijn attesten en diploma’s’. Op die pagina kan u dan het attest downloaden.

 

6. Mijn kind verloor zijn/haar maillot, turnpantoffels, drinkflessen … waar kan ik deze terugvinden?

Aan de inkom van de zaal staat een mand waar alle verloren voorwerpen worden bijgehouden. Op het einde van het seizoen stallen we deze uit tijdens de lessen zodat ouders misschien wat verloren voorwerpen terugvinden. U kan in deze mand doorheen het jaar ook steeds zelf een kijkje nemen of uw verloren voorwerp er al dan niet tussenligt. Indien er na het seizoen nog spullen liggen in de mand, worden deze gedoneerd aan het goede doel. Deze zomer zal dat niet gebeuren om jullie nog de kans te geven om verloren spullen van vorig seizoen terug te vinden.

We vragen om zo veel mogelijk spullen te voorzien van een naam, zo weten we van wie het is. Kledij, turnpantoffels, drinkflessen,… kunnen we je zo terugbezorgen. Zonder een een naam, komt het voorwerp in de verloren voorwerpen mand terecht.

 

7. Hoe vaak kunnen we naar een optreden komen zien?

1 keer per jaar organiseren we een turnfeest of kringkampioenschap, met als doel uw kind laten tonen wat hij heeft geleerd. Dit organiseren neemt zeer veel tijd en werk in beslag, daarom doen we het maar 1 keer per jaar.

 

8. Kan ik met de kaart betalen in de kantine?

Ja, je kan zowel cash, met bankkaart als payconic betalen.

 

9. Turnkamp

Wij turnen enkel tijdens het schooljaar, Aangezien onze leiding in de vakanties zelf moet werken, kunnen we helaas dus geen turnkampen organiseren in de vakanties.

 

Heeft u na het lezen nog vragen, dan kan u deze stellen via ons contactformulier.